TH-logo TH fotoTH fotoTH foto

Toegangskaarten

Toegangskaarten

Een toegangskaart kost 9 euro aan de kassa, of 8 euro als je ze op voorhand betaalt via overschrijving. Als je bestelt via ons bestelformulier krijg je per mail alle details over het totaalbedrag en hoe je kan overschrijven.

Abonnementen

Een jaarabonnement kost 21 euro. Met zo’n abonnement kan je 1 keer naar elke productie. Dat zijn dus 3 voorstellingen voor 7 euro elk; goedkoper kan het echt niet. Maar ook hier geldt: altijd vooraf reserveren.

Mecenaatsleden steunen TH ten volle en tellen dus graag 75 euro neer. Ook Steunende leden dragen ons een warm hart toe; als extra steuntje betalen zij 45 euro per jaar. Allemaal krijgen ze daarvoor – uiteraard na reservering - 2 gratis toegangskaarten per productie.

Abonnee, steunend- of mecenaatslid kan je worden door bij het begin van het seizoen het gepaste bedrag over te schrijven op het TH rekeningnummer met vermelding van alle nodige info. Bij het reserveren vergeet je dan niet te vermelden welk soort lidmaatschap je hebt, zo kunnen wij alles mooi bijhouden. Ons rekeningnummer:

IBAN: BE84 7343 3210 3959
BIC: KREDBEBB

Wees op tijd!

Bestelde kaarten moeten worden afgehaald ten laatste 10 minuten vóór het begin van de voorstelling, anders kunnen ze worden doorverkocht.

Als je, om welke reden ook, toch de voorstelling niet kunt bijwonen, bel ons dan even om je reservering te annuleren. Dat maakt het voor ons een stuk gemakkelijker om je kaarten eventueel nog te verkopen en zo voor een optimale zaalbezetting te zorgen. Trouwens, wij beschouwen het ook gewoon als een kwestie van hoffelijkheid...